2024 06 Vacature Projectleider-Werkvoorbereider E&W

Wil jij als projectleider-werkvoorbereider E&W zelf de regie en werk je graag in een klein MKB bedrijf waar je echt impact hebt?

Jouw projecten betreffen hoofdzakelijk nieuwbouw en renovatie van unieke woningen en bedrijfspanden. We kennen onze opdrachtgevers vaak goed en werken goed met ze samen. De kwaliteit van ons werk en een goede werkrelatie zijn belangrijke speerpunten.

Jouw particuliere en zakelijke opdrachtgevers willen comfortabel wonen en werken. Als projectleider realiseer jij dit door het aanbieden, installeren en onderhouden van kwalitatief hoogstaande werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Waar we ook werken, we passen overal de nieuwste technieken toe. Met jouw werk draag je bij aan de verduurzaming van Nederland. Jouw projecten verschillen in omvang en complexiteit. Dit maakt jouw werk afwisselend en uitdagend. Je coördineert een meterkastaanpassing in een bestaande woning en stuurt tegelijkertijd een team van collega-monteurs aan die een nieuw bedrijfspand voorzien van alle technische en duurzame E&W installaties.

Vacature Projectleider Werkvoorbereider E&W

Neem direct contact op met Veerle:

Telefoon: 0166 612 650

Whatsapp: 06 1437 3308

Als projectleider sta jij aan het roer en maak jij van jouw project een succes.

Hoe je dat doet? Zó:

 • Je bent het aanspreekpunt voor jouw collega’s in de uitvoering, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Je hebt kantoor op de zaak en bezoekt je collega’s op de projectlocaties.
 • Je bent vanaf de calculatie tot en met de oplevering verantwoordelijk voor een project. Je voert gesprekken met de opdrachtgever, voert de opname uit, schakelt vakspecialistische hulp in van collega’s en stelt de calculatie en offerte op. Na collegiale toetsing verstuur je de offerte en begeleidt je het traject tot aan de opdrachtbevestiging. De inkoop van installaties en materialen vindt plaats.
 • Je werkt prettig samen met de aangewezen hoofdmonteur die verantwoordelijk is voor de uitvoering op de projectlocatie. Je zorgt voor een goede overdracht en tussentijdse afstemming. Uitdagingen los je samen op.
 • In elk project ligt jouw focus op de veiligheid, planning, kosten en kwaliteit. Je kijkt vooruit, houdt overzicht, stuurt bij waar nodig en maakt vaart als het moet.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en beschikt over kundige en fijne collega’s om mee te sparren en samen te werken.
 • Je krijgt volop de mogelijkheid en ondersteuning om jezelf vakkundig en persoonlijk te ontwikkelen. Jouw loopbaan is uniek en op maat.
 • Jouw allergrootste compliment? Tevreden opdrachtgevers én trotse collega’s!

Wat maakt ons bedrijf leuk voor jou?

Je bent voor ons van grote betekenis. En dit gevoel heb je ook. Aan het einde van je werkdag ben je je bewust van jouw betekenis voor het bedrijf, jouw collega’s, opdrachtgevers en leveranciers.

Als bedrijf zijn wij met 30 collega’s klein genoeg om echt persoonlijk betrokken te zijn bij elkaar, en groot genoeg om uitdagende projecten aan te nemen en ons op vaktechnisch gebied te blijven ontwikkelen in overeenstemming met de markt.
We zijn een professioneel familiebedrijf met een no-nonsense cultuur waarin we elkaar met respect behandelen, iedereen gelijk is en humor wordt gewaardeerd. We staan open voor ideeën en waarderen ieders inbreng. Resultaten bereiken we samen en vieren we samen!

Onze reistijden zijn bijna altijd kort en hier zijn we erg blij mee. Zo blijft er genoeg tijd over voor andere dingen.

2024 een bijzonder jaar!

Dit jaar vernieuwen we ons hele bedrijfspand. Met elkaar bepalen we de ‘looks’ en ‘feel’ en investeren we in een nog fijnere werkomgeving. Leuk voor als je nog inspraak wenst in de inrichting en uitstraling van je nieuwe kantoor. Ook vieren we dit jaar ons 60-jarig jubileum. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar het wordt een super weekend!

Dit ben jij

 • Je bent op zoek naar een werkgever waar je op (en mee) kunt bouwen
 • Je houdt van verantwoordelijkheid, korte lijnen en bent een teamspeler
 • Je beschikt over hbo / mbo-4 niveau werktuigbouwkunde, installatietechniek en/of elektrotechniek
 • Je hebt ervaring als projectleider en/of werkvoorbereider in de woningbouw en utiliteit
 • Je hebt kennis van duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen

Dit krijg je van ons

 • Een vast dienstverband en een goede pensioenregeling via PMT
 • Een 40-urige werkweek, parttime (4 dagen) is bespreekbaar
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Een goed salaris (3100 - 4100 per maand met een uitloop naar 5000)
 • Vakantiegeld, auto van de zaak, laptop, telefoon, bedrijfskleding en PBM’s
 • Alle kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei in het bedrijf

Leuke extra’s die je krijgt

 • Korting op onze producten en diensten
 • Deelname aan Fitcoins-programma (in werk én eigen tijd)
 • 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Ga jij het maken bij Visser Installatietechniek?

We zijn benieuwd naar jou! Zodra jij ons hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent, hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Een vacaturetekst zegt niet alles. Succes en werkplezier maak je samen.

Succes en werkplezier wordt bepaald door de combinatie van mens en organisatie

Wie bieden ruimte en flexibiliteit aan iedere professional om zijn of haar eigen werk vorm te geven.
Waar ben jij goed in en waar krijg jij energie van? Wat heeft het bedrijf nodig en wat zou jij leuk vinden om hieraan bij te dragen?

Samen ontdek je wat er mogelijk is!

Veerle profielfoto

Veerle Elzenga

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Tel: 0166 612650
veerle@visserpoortvliet.nl

Of via WhatsApp: