Led verlichting

Led verlichting I Optimale en duurzame verlichting

Met ledverlichting bespaart u energie. Daarnaast gaat ledverlichting lang mee en zitten er geen schadelijke stoffen in dit type verlichting. Uw woning of bedrijfspand optimaal verlichten kost daardoor steeds minder. Voldoende reden om de overstap te maken naar duurzame verlichting. Met een energiemanagementsysteem krijgt u grip op het energieverbruik van uw woning of bedrijfspand. Met dit handige systeem krijgt u op apparaat niveau inzicht in uw energieverbruik: u ziet precies hoeveel elektriciteit welk apparaat wanneer verbruikt. Zo kunt u slimme keuzes maken die de grootst mogelijke energiebesparing opleveren, zonder aan gemak en comfort in te leveren.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 70

Met een verlichtingsplan kunnen wij ervoor zorgen dat u de sfeer, productiviteit en veiligheid kunt creëren die in uw woning of bedrijfspand gewenst is, daarbij rekening houdend met duurzaamheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verlichting en de vakkundige installatie hiervan? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Uw elektra