Warmtepomp

Warmtepomp | Een comfortabele duurzame investering

Overweegt u een warmtepomp aan te schaffen voor optimaal, duurzaam comfort in uw woning of bedrijfspand? In de zomer kunt u uw woning of bedrijfspand heerlijk koelen en in de winter goed verwarmen. Warmtepompen dragen bij aan een besparing op uw energierekening en staan voor een duurzame investering. Wij kunnen u goed adviseren over de verschillende warmtepompen in de markt en welk type warmtepomp in uw situatie leidt tot een optimaal renderende installatie. Ook de installatie van een warmtepomp dient vakkundig te gebeuren. Wij hebben als installateur inmiddels jarenlange ervaring opgedaan met de installatie van verschillende type warmtepompen. Zowel in de woningbouw als utiliteit. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn bij het maken van de juiste keuze en de installatie van een warmtepompsysteem.

Foto warmtepomp Homepage – bewerkt 900

Wilt u meer weten over de keuze voor en installatie van een warmtepomp? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Heeft u onze ‘Warmtepomp keuzetool’ al gezien?

Deze online tool is speciaal ontwikkeld om u op eenvoudige wijze inzicht te geven in welke warmtepomp in uw woon- of werksituatie toepasbaar is. U doorloopt een aantal vragen, die u via pictogrammen kunt beantwoorden. Vervolgens krijgt u direct een verkennend advies over welke warmtepomp in uw situatie past.

Wij staan voor u klaar om, wanneer u dit wenst, de resultaten van de warmtepomp keuzetool met u door te spreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Start hier de ‘Warmtepomp keuzetool’ voor uw woning of bedrijfspand.

Warmtepomp Keuzetool

Duurzame installaties