Over ons

Wij zijn Visser Installatietechniek

Uw totaalinstallateur voor comfortabel wonen en werken

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor u belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. U ervaart de voordelen en het gemak van één partij die de zorg draagt voor de aanleg en het onderhoud van uw installaties. En dit doen we sinds 1964 als echt familiebedrijf.


kaartje

Wij zijn betrokken en dichtbij. Dit geldt voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers

Ons werkgebied concentreert zich hierom hoofdzakelijk op de eilanden Tholen en Sint-Philipsland, de plaatsen Bergen op Zoom, Steenbergen, en de nabije omgeving van Zeeland en West-Brabant. Uiteraard maken we in bijzondere gevallen ook een uitzondering!

Jouw werkgever voor erkenning en waardering

Met een team van 25 mensen werken wij iedere dag met betrokkenheid en plezier aan het vakkundig realiseren van alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de woningbouw en utiliteit.

Sinds 2018 heeft een nieuwe familie het bedrijf overgenomen en zijn de krachten gebundeld. Op alle terreinen binnen de organisatie hebben we de gewenste kennis en expertise in huis. En dit merk je aan de positieve ‘flow’ in het bedrijf.

Collega’s waarderen onze mensgerichte aanpak, informele cultuur en focus op ontwikkeling. Ontdek meer over het werken bij Visser Installatietechniek op onze ‘Werken-bij’ pagina. Of ga direct naar onze actuele ‘vacatures’.