Opdrachtgevers

Wij werken voor opdrachtgever en particuliere klant

Vakkundig, betrokken en dichtbij

Waarom kiest u voor Visser Installatietechniek?

  • U wilt een helder en eerlijk advies
  • U wilt graag persoonlijk geholpen worden
  • U wilt een partner die u en uw specifieke behoeften ook echt kent
  • U wilt graag al uw technische installaties bij eenzelfde partij onderbrengen
  • U wilt blijvende kwaliteit en service

Enkele van onze zakelijke opdrachtgevers zijn:

Hubo
Bouwbedrijf Krijger
Kleinbouw Techniek
Stadlander
Meesterhof
Roozemond
Kruytenburg-2
schot
dzv
lzt
wbp
weggemans
wilthagen
wsv
tholen
salus
selekthuis
lv
vossen
kroon
holonite
de Zeeland
visdonk
leger des heils
habufa
gp
Man &po
gem. tholen
Deurlo
de moor

Vakkundig, betrouwbaar en dichtbij

U kunt ons inschakelen voor het installeren en onderhouden alle technische installaties in woningen en bedrijfspanden. Wij realiseren vakkundigheid op een betrokken manier en zijn altijd dichtbij.

_BDF8819 500
deurloo

Deurloo Aannemingsbedrijf

Wij werken als aannemingsbedrijf al meer dan 20 jaar met Technisch Bureau Visser. Als installateur werken zij met groot regelmaat op onze nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Zo verzorgt Visser bijvoorbeeld op dit moment de realisatie van alle technische installaties voor de nieuwbouw van 13 woningen. Dan werk je intensief met elkaar samen.

Wij vinden de samenwerking met Visser erg prettig en constructief. Visser is voor ons een betrouwbaar kwalitatief goed bedrijf. Werkzaamheden worden volgens verwachting uitgevoerd en de communicatie verloopt zowel op de bouwplaats als op kantoor goed.

De orde en netheid op de bouwplaats is uitstekend. Ook staat Visser open voor het aanpakken van mogelijke verbeteringen.

Particulier

De prijs/kwaliteitverhouding vinden wij keurig, de service, snelheid en vriendelijkheid uitstekend!

Inmiddels hebben wij voor meerdere woningen gebruik gemaakt van de producten en diensten van Technisch Bureau Visser uit Poortvliet. Zowel de verwarmingsinstallaties als verbeteringen in onze elektrische installatie zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd én onderhouden. Wij vinden het belangrijk zaken te doen met een betrouwbare partner die ook snel en adequaat reageert wanneer er een storing is. Hierover zijn wij bij Visser erg tevreden. De prijs/kwaliteitverhouding vinden wij keurig, de service, snelheid en vriendelijkheid uitstekend!

_BDF8779 900
Habufa

Habufa meubelen

Technisch Bureau Visser is al 15 jaar onze installateur voor alle water- en warmtevoorzieningen op onze vestiging in Tholen. Op deze vestiging vindt in vier verschillende hallen de opslag en overslag plaats van meubelen voor de nationale en internationale markt.

Eind 2018 – begin 2019 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden en is er bij HABUFA in Tholen een nieuwe hal gebouwd. Visser heeft ook voor deze nieuwbouw de technische installaties op het gebied van water en warmte aangelegd en geïnstalleerd.

Wij kennen Technisch Bureau Visser als een betrouwbare partner, die eerlijk advies geeft en snelle hulp biedt bij storingen. De kwaliteit van het werk is goed en de installatiemonteurs werken oplossingsgericht en op een nette manier. Wij kennen de installatiemonteurs van Visser die hier komen en de monteurs zijn goed bekend met onze gebouwen en onze installaties. We werken met elkaar en niet tegen elkaar.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.