Service & onderhoud

Service & onderhoud | Zekerheid en betrokkenheid

U wilt zekerheid als het gaat om het functioneren van uw verwarming. U wilt een betrouwbaar en comfortabel warmtepompsysteem of een cv-ketel waar u op kunt rekenen. Wij verzorgen service & onderhoud aan verwarmingsinstallaties, waaronder cv-ketels en warmtepompen.

Wij realiseren dit voor u door:

  • Betrouwbare en duurzame installaties te installeren;
  • Kwalitatief goed en risico gestuurd onderhoud te verrichten;
  • Snel storingen af te handelen wanneer deze zich toch voordoen.
Knop foto 900

Wilt u ook deze zekerheid?

Sluit dan bij ons een onderhoudsabonnement af. Nu bent u er zeker van dat uw installatie steeds in goede staat verkeert en u comfortabel kunt wonen en werken. 
Als CO-gecertificeerd bedrijf voeren wij onze onderhoudswerkzaamheden uit in overeenstemming met de nieuwe wet- en regelgeving; de zogenoemde 'gasketelwet'. 

Neem contact met ons op en wij informeren u over de inhoud, voordelen en voorwaarden van een onderhoudsabonnement. Wij verzekeren u goed van dienst te kunnen zijn.

Onze servicemonteurs zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar om de storing snel voor u op te lossen. De ernst van de storing en het bezoek van onze servicemonteur wordt in overleg met u bepaald. U vindt meer informatie over onze 24/7 storingsdienst op pagina ‘24/7 Storingsdienst’.

keurmerk_gas