Verwarming

Cv-ketel, radiatoren, convectoren en vloerverwarming

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Of heeft u behoefte aan een complete cv-installatie met radiatoren, convectoren of vloerverwarming? Wij realiseren dit graag voor u.

Visser Installatietechniek is als bedrijf CO-gecertificeerd conform nieuwe geldende wet- en regelgeving; de zogenoemde 'gasketelwet', om het aantal koolmonoxidevergiftigingen te verminderen.  Door van onze dienstverlening gebruik te maken voor de installatie, reparatie of onderhoud aan uw Cv-ketel, voldoet u dus ook als particulier per 1 april 2023 aan deze wet.

Wanneer uw woning of bedrijfspand geschikt is voor een warmtepomp, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame installaties.

U kunt ook kiezen voor vloerverwarming of convectoren bij een cv-ketel of warmtepompinstallatie. Beide installaties zijn lage temperatuurverwarming en hiermee energiezuinig. Het is belangrijk u goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden en voordelen die ervoor uw specifieke woon- of werksituatie zijn.

keurmerk_gas

Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand.

Uw installaties