Werken bij

Jouw projecten in de woningbouw en utiliteit betreffen unieke en opzichzelfstaande woningen, loodsen of bedrijfspanden. Zowel in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Dit maakt jouw werk sterk afwisselend en uitdagend.
Jij bent de professional die duurzame oplossingen biedt voor de specifieke situatie van een project.

Tijdens de rit in je bestelbus geniet je van de prachtige gevarieerde omgeving waar provincies Zeeland en Noord-Brabant in elkaar overgaan. Je krijgt bijna een vakantiegevoel. Om deze reden is het misschien zelfs jammer dat jouw reistijden bijna altijd kort zijn.

Ben jij die professional die houdt van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en unieke projecten in een mooie omgeving? Wil jij ervaren wat echt samenwerken is? Dan past het werken bij Visser Installatietechniek goed bij jou!

_BDF0828 – kopie 1200

Jij bent bij ons de beste versie van jezelf

Jij als professional

werken bij 1 900

Wil jij werken in een informeel team? Wil jij als professional jouw projecten kunnen realiseren met de vrijheid en zelfstandigheid die jij aan kunt? Wil je samen met je collega’s mooie resultaten bereiken waar je aan het einde van de dag trots op kunt zijn?

Jij geeft ons aan wat jij als professional nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Niet alleen op technisch vlak maar ook als het gaat om aansturing en communicatie.

Uiteraard krijg je van ons een optimale set gereedschap van hoogwaardige kwaliteit, professionele (meet)instrumenten en moderne PBM’s. En als zelfstandig monteur rijd je natuurlijk in je eigen moderne bestelbus.

Kortom, je beschikt over alles wat je nodig hebt om van iedere dag een succes te maken.

‘Op maat’ leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen is in onze ogen een continu proces en vindt op alle plekken plaats in de organisatie. En dwars door de organisatie heen. Leren doe je van elkaar door hier bewust aandacht aan te geven. Wij bieden een veilig leerklimaat waarbij we openstaan voor feedback, verbeteringen en ideeën. Iedere professional en ieder mens is anders en met een eigen ambitie en leerbehoefte. Wij geloven in maatwerk voor elke medewerker.

Als totaalinstallateur kunnen we jou de mogelijkheid bieden om jezelf op twee vakdisciplines te ontwikkelen. Onze elektra- en installatietechnische (E&W) projecten bevatten alle technische ingrediënten en bieden genoeg variatie en uitdaging.

Als professional krijg je bij ons goede begeleiding. En er wordt voldoende budget beschikbaar gesteld om ‘op maat’ opleiding en training te volgen voor jouw ontwikkeling als mens en professional. We werken hiervoor samen met de professionele opleiding- en trainingsbedrijven uit de branche.

Werken bij 02 900

Succesvol werken en leren

We zijn een erkend leerbedrijf en worden ieder schooljaar door enthousiaste BBL-leerlingen gevonden om van hun leerwerktraject tot zelfstandig monteur een succes te maken.

Jouw persoonlijke ambitie als monteur installatietechniek of elektrotechniek in ons bedrijf staat centraal en wij helpen je deze te bereiken.

Wil jij als (toekomstig) BBL-leerling alvast een keer komen sfeerproeven in ons bedrijf? Je bent van harte welkom. We vertellen je graag over de mogelijkheden die we je te bieden hebben. Maak ook meteen kennis met BBL-leerlingen die al onderdeel uitmaken van ons team. En ervaar meteen zelf of het werken en leren bij Visser Installatietechniek ook goed bij jou past.

Wij als werkgever

Een goede werkrelatie bestaat voor ons uit wederzijdse inzet, vertrouwen, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. Iedere collega draagt vanuit zijn eigen discipline en rol bij aan het bereiken van het gemeenschappelijke doel.

Werekn bij 03 900

Vanuit onze rol als werkgever zetten Ad Duvekot en Veerle Duvekot-Elzenga zich vanaf de eerste werkdag in om samen met jou een professionele, plezierige en langdurige werkrelatie op te bouwen. Dit is ook de manier waarop wij met onze klanten omgaan en vormt de basis van het DNA van ons bedrijf.

We hechten waarde aan verduurzaming en sponsoren graag goede doelen die onze medewerkers aandragen. We ondersteunen zoveel mogelijk de lokale ondernemers in ons werkgebied en staan positief tegenover initiatieven tot samenwerking.

We stimuleren gezondheid van onze medewerkers met ons vitaliteitsprogramma ‘Visser Vitaal’. Hierbij belonen we onze collega’s op een ‘no-nonsense’ manier voor iedere stap (of fietsminuut) die iemand zet, of dit nu onder werktijd is of in de vrije tijd.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddag borrel, en jaarlijkse BBQ, organiseren we meerdere teambijeenkomsten en andere gezellige gelegenheden. En omdat wij als familiebedrijf ook vanzelfsprekend de families van onze collega’s erg belangrijk vinden, organiseren we jaarlijks een familiedag. Het programma hiervan varieert van sportieve, creatieve tot culinaire hoogtepunten.

Onze deur staat altijd voor onze collega’s open.
werken bij 04 900

Professionele familiecultuur

Werkplezier wordt voor een groot deel bepaald door de bedrijfscultuur. Niets is zo belangrijk als je ‘thuis voelen’ met de manier waarop mensen in een bedrijf en binnen een team met elkaar omgaan. Als team staan we samen voor het eindproduct en de tevredenheid van onze klant. Ieder vanuit zijn of haar eigen discipline, vakgebied en plek binnen de organisatie.

Onze bedrijfscultuur is het beste te beschrijven als een professionele familiecultuur.

  • Iedereen is gelijk en uniek
  • We werken samen aan een gemeenschappelijk doel
  • We helpen elkaar graag
  • Leren en ontwikkelen in een continu proces
  • We zetten ons in voor lange termijn werkrelaties

Meer weten? Kom eens langs

Wil je weten wat werken bij Visser Installatietechniek precies inhoudt? Of wil je gewoon even komen sfeerproeven op kantoor of een van onze projecten? We maken graag tijd voor je.

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden en unieke mogelijkheden

Naast persoonlijke ontwikkeling 'op maat voor jou', bieden we jou een vast contract (na een positief afgeronde proeftijd), veel vakantiedagen, korte reistijden en de mogelijkheid om je zowel binnen de installatietechniek als elektrotechniek te ontwikkelen.

Veerle profielfoto

Veerle Elzenga

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Tel: 0166 612650
veerle@visserpoortvliet.nl

Of via WhatsApp: